Nyheter

På Vårgårda naturfotofestival

Vårgårda ,

Under den gångna helgen var det fullt fokus på foto i Vårgårda. Vår vimmelfotograf Daniel Johansson var där och tog sig ett snack med utställare och besökare.

Foto: Daniel Johansson
"Jag kommer hit varje år och det är alltid lika bra utställare tycker jag", sa Mikael Klementsson, som fyndade sig ett nytt stativ.
Tore Hagman har släppt sin nya bok
Foto: Daniel Johansson
Tore Hagman har släppt sin nya bok "Vår tid med jorden" som handlar om småbrukarlivet runt Sjuhäradsbygden. "Jag är väldigt nöjd och detta är den viktigaste boken jag har gjort, boken har ett bra budskap", sa han.
Foto: Daniel Johansson
"Det är 37:e året som vi har anordnat fotofestivalen, det är samma koncept som alltid. Det är fabriksutställningen, bildutställningen och föredrag men även måltid på kvällen på Tånga både lördag och söndag. Festivalen blir en mötesplats", sa festivalgeneralen Günter Dippe och den tidigare generalen Ulf Lofterud.
Elisabeth Larsson och Cajsa Törnqvist presenterade fotoklubben i Vårgårda och försökte locka fler till att bli medlemmar.
Foto: Daniel Johansson
Elisabeth Larsson och Cajsa Törnqvist presenterade fotoklubben i Vårgårda och försökte locka fler till att bli medlemmar. "Vi vill ha in fler ungdomar i ungdomssektionen", sa de.
Rolf Hilton, Per Ringeby och Per Hermansson besöker fotofestivalen varje år.
Foto: Daniel Johansson
Rolf Hilton, Per Ringeby och Per Hermansson besöker fotofestivalen varje år. "Jag har varit här varje år i 36 år, jag missade första året. Man får inspiration här och man får träffa fotokompisar" sa Per Ringeby. "Fabriksutställningen är bättre i år, det tycker jag är bra men jag skippar nog bildutställningen", sa Rolf.
Alex Malmberg och Andrea Ringvall har åkt från Ulricehamn för att besöka mässan
Foto: Daniel Johansson
Alex Malmberg och Andrea Ringvall har åkt från Ulricehamn för att besöka mässan "Det är mycket intressanta prylar här och väldigt kul att få prova nya produkter. Bildutställningen var fantastisk", sa Alex.